Formació online [Curs de nivell bàsic]

  
El consum de tabac és la principal causa de pèrdua de salut i de mort prematura en els països desenvolupats.
 
Malgrat la seva magnitud, l'epidèmia tabàquica pot ser controlada aplicant mesures politico-sanitàries entre les quals s'inclouen els programes de cessació tabàquica. 

Diferents estudis han demostrat l'efectivitat de les intervencions per deixar de fumar i com aquestes ajuden a disminuir la morbimortalitat i millorar la salut de la població.

La Xarxa ofereix el curs de formació online "Intervenció breu en tabaquisme" que proporciona les habilitats i eines bàsiques però essencials sobre l’epidemiologia del tabac i l’abordatge del tabaquisme. 

Aquest curs va dirigit a tots els professionals de l'àmbit sanitari,ja que haurien de tenir aquests coneixements a fi d’intervenir efectivament en els pacients fumadors. 

El curs és de nivell bàsic, sent recomanable la seva realització per a poder assistir als cursos presencials que organitza la Xarxa. El consum de tabac és la principal causa de pèrdua de salut i de mort prematura en els països desenvolupats.
 
Podeu descarregar-vos el tríptic informatiu [aquí]
 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 
Edicions previstes per l'any 2017

Edició n9: del 20 de febrer al 20 de març 2017 
Edició n10: del 24 d'abril al 24 de maig 2017 
Edició n11: 20 de setembre al 20 d'octubre 2017 
Edició n12: del 13 de novembre al 13 desembre 2017 - inscripcions obertes a partir del 30 d'octubre 


Curs creat per la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum en col·laboració amb l'Institut Català d'Oncologia i la Unió Consorci Formació.

Veure llistat de formacions