Notícies / Agenda

Menys fumar i més caminar #SSFCAT17
Aquest és el lema escollit per a la XVIII Setmana Sense Fum 2017, que aquest any està organitzat per:la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la ...
SCATT - Actualitzacions en tabaquisme
Us adrecem a les diverses activitats previstes els propers mesos organitzades per l'SCATT a tot el territori català.Girona - dijous 4 de maigLleida - dijous ...
Veure totes les notícies

Cinc hospitals catalans reben el ‘nivell or’ de la Xarxa Internacional d’Hospitals Sense Fum

AQUÍ podeu trobar un recull amb les notícies al voltant d'aquest aconteixement.

• Aquesta és la màxima distinció atorgada internacionalment a aquells centres sanitaris que han demostrat importants avenços en les polítiques de control del tabaquisme i que representen un exemple per a la resta d’organitzacions en la lluita contra el tabac.

• Per assolir el ‘nivell or’ els hospitals han de mostrar la implantació de polítiques de control del tabaquisme d’acord amb els exigents estàndards de l’ENSH.

• Els cinc hospitals catalans s’adhereixen a la vintena d’hospitals d’arreu del món acreditats amb l’OR internacional.

L’Hospital de Campdevànol, l’Hospital Universitari de Traumatologia i Rehabilitació de la Vall d’Hebron, l’Hospital Universitari de Vic i la Clínica Sant Josep de la Fundació Althaia de Manresa han estat reconeguts amb el ‘nivell or’ de la Xarxa Internacional d’Hospitals Sense Fum (ENSH-Global).

L’ICO l’Hospitalet ha renovat aquest guardó atorgat l’any 2012.

L’entrega d’aquest guardó es va fer dimecres, 12 d’abril de 2017, a Viena, en el marc del ‘ENSH Gold Forum’, durant la 25a Conferència Internacional de la Xarxa d’Hospitals Promotors de la Salut (HPH).

A més dels hospitals catalans, també van rebre o renovat aquesta acreditació cinc centres taiwanesos, un alemany i dos australians.

Des de la Coordinació de la Xarxa us donem l'enhorabona. Moltes felicitats!