OFERTA DE FEINA (substitució per baixa maternal)

Categoria: Tècnic Grau Superior

Lloc de treball: Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, Unitat de Control del Tabac, Institut Català d’Oncologia (L’Hospitalet de Llobregat)
Horari: Jornada completa amb horari partit, de 37,5 h/setmana
Remuneració: Segons taules salarials ICO (i conveni SISCAT)
Incorporació: Segons quan es produeixi la baixa (1ª o 2ª setmana de setembre)

Cerquem un/a llicenciat (o grau superior) en psicologia, farmàcia, cc. Biomèdiques, biologia humana o ciències afins, a ser possible amb formació postgraduada en epidemiologia o salut pública, per cobrir una baixa per maternitat (aproximadament 4 mesos). La feina es desenvolupa en l’equip de coordinació de la Xarxa d’Hospitals sense Fum de Catalunya de l’Institut Català d’Oncologia. Les seves tasques inclouen la coordinació dels cursos de formació presencials i online de la Xarxa (revisió de programes, convocatòries, avaluació, etc.), la coordinació de les enquestes de tabaquisme (suport als hospitals, anàlisi de dades, etc.), la coordinació de grups de treball en el sí de la Xarxa, la coordinació del procés d’acreditació dels hospitals, l’assessorament dels hospitals de la xarxa per al desenvolupament del projecte d’hospital sense fum, així com la participació en altres activitats de la Unitat relacionades amb els objectius de la Xarxa i el control del tabaquisme.

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’atenció del Dr. Esteve Fernández (efernandez@iconcologia.net), incloent en l’assumpte del missatge la referència “substiTGS” i el nom de la persona sol·licitant, en el cos del missatge un paràgraf sobre la seva situació laboral actual i motivació per ocupar el lloc de treball, i com a adjunt un CV actualitzat (PDF amb extensió màxima de 2 pàgines).

Data màxima de recepció de CVs: 3 d’agost de 2017

Més informació sobre la Xarxa d’Hospitals: www.xchsf.cat
Més informació sobre la Unitat de Control del Tabac: www.icoprevencio.cat/uct
Més informació sobre l’ICO: www.ico.gencat.cat




Veure totes les notícies