Setmana Sense Fum - Dia Mundial sense Tabac

Cada any, el 31 de maig, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) promou la celebració del Dia Mundial Sense Tabac.

La Xarxa dóna suport a la promoció de polítiques eficaces per reduir el consum de tabac. Els centres adherits a la Xarxa col·laboren en aquesta cita anual conscienciant i informant a la ciutadania dels riscos que el consum de tabac comporta per a la salut.

Aquest any 2018, la Xarxa Catalana d’Hospitals Sense Fum s’ha implicat amb d’altres entitats en l’organització de la  XIX Setmana Sense Fum (del 25 al 31 de maig) amb l’objectiu d’involucrar diversos àmbits en una iniciativa comuna i unificar un mateix missatge.

Viu a sac sense tabac ha estat el lema escollit per a la XIX Setmana Sense Fum 2018, que aquest any va estar organitzada per: la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Hospitals Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables, els Col·legis de Catalunya de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de pedagogs, d’odontòlegs i de psicòlegs, les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d’infermeria familiar i comunitària i de Salut Laboral, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i els serveis territorials, l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Futbol Club Barcelona.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Podeu trobar aquí els reculls de les activitats que realitzen els hospitals durant aquesta jornada:


                                                          RECULL D'ACTIVITATS 2018


 
ACTIVITATS 2017 // ACTIVITATS 2016 // ACTIVITATS 2015 // ACTIVITATS 2014 // ACTIVITATS 2013 

ACTIVITATS 2012 // ACTIVITATS 2011  // ACTIVITATS 2010 

ACTIVITATS 2009 // ACTIVITATS 2008   

.
Veure totes les activitats