Hospital Sant Joan de Déu de Lleida


Avda. de la Canadiense, 28  25001 Lleida

Coordinador: Mar Andreu mar.andreu@sjd-lleida.org


WEB



Sant Joan de Déu Terres de Lleida és una Institució que pertany a l'Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu Província d'Aragó - Sant Rafael i atén a persones amb trastorn mental, discapacitat intel·lectual, en situació de sense llar, infants i adolescents i joves migrats sols.

L’Hospital de Lleida actualment disposa de les següents unitats/serveis: Alta Dependència Psiquiàtrica (ADP), Subaguts, Unitat d’Atenció Especialitzada (UAPE), Unitat Neuropsiquiàtrica de Dany Cerebral (UNDACE), Hospital de Dia Infantil i Juvenil, Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil, Consultes Perifèriques a Tàrrega, Mollerussa, Cervera, Balaguer, Pont de Suert, Vielha, La seu d’Urgell, Sort i Tremp; Atenció a la salut mental infantil i juvenil als Pirineus i Aran, i Servei Especialitzat en Salut Mental en Discapacitat Intel·lectual (SESMDI).

Sant Joan de Déu terres de Lleida compleix amb la normativa vigent sobre reglamentació de l’ús de tabac en establiments públics. El projecte Hospital sense Fum al centre va començar l'any 2020. 

L’últim estudi epidemiològic de vigilància de la salut, elaborat amb les dades dels reconeixements mèdics laborals del 2020, van indicar unes xifres molt altres de consum de tabac entre els nostres treballadors/es un 35.3%, mentre que la mitjana catalana es situa en el 22.1%, molt per sota de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

Com a membre de la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum, Sant Joan de Déu Terres de Lleida es compromet a fer una sèrie d'accions que s’avaluaran cada any i ha format un comitè promotor en què hi estan representats tots els estaments del centre.


Certificat nivell BRONZE (2022-2025)


Veure tots els membres