Centre d'Almacelles (Sant Joan de Déu Terres de Lleida)

Crta.Nacional 240 km. 111  
25100 Almacelles

Coordinadora: Antonieta Vidal Tolosa 

WEBSant Joan de Déu Terres de Lleida és una Institució que pertany a l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Província d'Aragó - Sant Rafael, atén a persones amb trastorn mental, discapacitat intel·lectual, en situació de sense llar, infants i adolescents i joves migrats sols.

El centre d’Almacelles actualment disposa de les següents unitats/serveis: Llar Residència, Trastorns de conducta, Residència, Vivendes Inclusives, Unitat Hospitalària Especialitzada en Discapacitat Intel·lectual (UHEDI), Centre de Primera Acollida, Servei de Protecció d’emergències, Espai Joan Jordana, PIL Corts Catalanes i Servei Prelaboral.

Sant Joan de Déu terres de Lleida compleix amb la normativa vigent sobre reglamentació de l’ús de tabac en establiments públics. El projecte Hospital sense Fum al centre va començar l'any 2020. 

L’últim estudi epidemiològic de vigilància de la salut, elaborat amb les dades dels reconeixements mèdics laborals del 2020, van indicar unes xifres molt altres de consum de tabac entre els nostres treballadors/es un 35.3%, mentre que la mitjana catalana es situa en el 22.1%, molt per sota de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

Com a membre de la Xarxa d'Hospitals Sense Fum, Sant Joan de Déu Terres de Lleida es compromet a fer una sèrie d'accions que s’avaluaran cada any i ha format un comitè promotor en què hi estan representats tots els estaments del centre.

Certificat nivell MEMBRE (2022-2025)


Veure tots els membres