Acadèmia Mariana (Sant Joan de Déu Terres de Lleida)


Alcalde Costa, 26  
25002 Lleida

WEB
Sant Joan de Déu Terres de Lleida és una Institució que pertany a l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Província d'Aragó - Sant Rafael, atén a persones amb trastorn mental, discapacitat intel·lectual, en situació de sense llar, infants i adolescents i joves migrats sols.

L’Acadèmia Mariana actualment disposa de les següents unitats/serveis: Llar Residència de Salut Mental i Housing First.

Sant Joan de Déu terres de Lleida compleix amb la normativa vigent sobre reglamentació de l’ús de tabac en establiments públics. El projecte Hospital sense Fum al centre va començar l'any 2020. 

L’últim estudi epidemiològic de vigilància de la salut, elaborat amb les dades dels reconeixements mèdics laborals del 2020, van indicar unes xifres molt altres de consum de tabac entre els nostres treballadors/es un 35.3%, mentre que la mitjana catalana es situa en el 22.1%, molt per sota de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

Com a membre de la Xarxa d'Hospitals Sense Fum, Sant Joan de Déu Terres de Lleida es compromet a fer una sèrie d'accions que s’avaluaran cada any i ha format un comitè promotor en què hi estan representats tots els estaments del centre.

Certificat nivell BRONZE (2022-2025)


Veure tots els membres