Els centres de la Xarxa reben l'acreditació 2014

La Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum va reconèixer en l'acte realitzat el 12 de gener de 2015 la tasca dels 69 centres membres de la Xarxa en la promoció de les polítiques actives pel control del tabaquisme en l’àmbit hospitalari.

L’honorable Conseller de Salut, el Sr. Boi Ruiz va presidir l’acte de lliurament de les acreditacions als Hospitals sense Fum que es va celebrer a la seu del Departament de Salut.

Anualment es realitza una avaluació de la implantació de les mesures per al control del tabaquisme a cada centre. Seguint les recomanacions de la Xarxa Internacional d’Hospitals sense Fum, es mesuren les fites i progressos dels hospitals membres en funció de diferents indicadors del compliment de les polítiques i intervencions de control del tabaquisme. Segons aquest grau de compliment s’estableixen 5 categories: membre, bronze, argent, argent amb menció or i or.

En l’edició de 2014 s’han acreditat 69 centres hospitalaris catalans: 24 són membre, 18 bronze, 19 argent, 3 argent menció or i 5 or.

L’objectiu final de la Xarxa és assegurar un ambient sense fum, formar i sensibilitzar els professionals sanitaris sobre el problema del tabaquisme, activar programes de cessació tabàquica i promoure activitats de prevenció i control del tabaquisme.

Ordre del dia

Nota de premsa 

Expedient 2014

Fotografies Acte d'Acreditació 2014 

Veure totes les notícies