Els hospitals catalans celebren el Dia Mundial sense Tabac

Els centres de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum organitzen diverses activitats pel Dia Mundial sense Tabac que se celebra el proper 31 de maig. La seva commemoració s’estén a la setantena de centres de la Xarxa, en molts casos en el marc de la “Setmana sense Fum” promoguda també des del Programa d’Atenció Primària sense Fum del Departament de Salut.

El Dia Mundial sense Tabac és una iniciativa impulsada des del 1989 per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per recordar els greus perjudicis que comporta el tabac per a la societat. Els hospitals de la Xarxa organitzen actes informatius i festius, per tal de conscienciar la població dels perjudicis del tabac, de la necessitat de prevenir el consum en adolescents i joves, i estimular i ajudar els fumadors a deixar-ho.

Enguany, alguns hospitals han aprofitat el Dia Mundial per renovar la senyalització d’àrees sense fum d’acord amb la nova senyalització de la Xarxa. La nova senyalització s’adequa a la vigent normativa que limita el consum de productes del tabac tant en els edificis interiors com en qualsevol part del recinte a l’aire lliure i, també, la utilització de cigarretes electròniques en aquests mateixos espais.

Us podeu baixar el comunicat de premsa en relació a la celebració del Dia Mundial sense Tabac. Podeu utilitzar aquest text com a model i adaptar-lo per a la difusió de les activitats en el vostre centre.

 

Feliç dia sense tabac!

 

Veure totes les notícies