Menys fumar i més caminar #SSFCAT17

Aquest és el lema escollit per a la XVIII Setmana Sense Fum 2017, que aquest any està organitzat per:

la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum,

la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum,

la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables;

els Col•legis de Catalunya de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de pedagogs, d’odontòlegs i de psicòlegs;

les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d'infermeria familiar i comunitària i de Salut Laboral;

la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions;

l’Agència de Salut Pública de Catalunya i els serveis territorials;

l’Associació Espanyola Contra el Càncer

i el Futbol Club Barcelona.


L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. Per aquesta edició s'ha proposat el lema 'Menys fumar i més caminar'.

Amb la intenció d’aconseguir la major difusió d’aquesta XVIII Setmana Sense Fum s’han editat alguns materials els quals es poden descarregar a través d'aquest enllaç. Us demanem de fer la màxima difusió a través de les xarxes socials (facebook, instagram i twitter) mitjançant l'etiqueta #ssfcat17

D'altra banda, us encoratgem que, des de l’1 d’abril fins al 10 de maig, feu difusió en el vostre àmbit d’aquesta enquesta per tal de conèixer el consum i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme.

Amb la informació recollida es realitzarà un informe que es farà públic, com en d’altres anys, en una nota de premsa abans de començar la Setmana Sense Fum.

Per facilitar les activitats de prevenció i control del tabaquisme, us proposem unes quantes idees, pensades sobretot perquè les posem en marxa del 25 al 31 de maig.

Tota aquesta informació i materials està disponible al web de la XVIII Setmana Sense Fum.
Veure totes les notícies