XV Trobada Anual- Acreditacions 2017

 El passat 15 de novembre va tenir lloc la XV Trobada Anual de la Xarxa i Acte d'Acreditacions 2017 en la qual vam poder comptar amb la participació d'una part dels hospitals que la conformen.

Per donar la benvinguda als hospitals assistents vam comptar amb la participació de la Carmen Cabezas, Subdirectora General de Promoció de la Salut.

Posteriorment, en Josep M. Suelves,  Cap del Servei de Prevenció i Control del Tabaquisme de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, va realitzar una confèrencia sobre la situació actual i futura del control del tabaquisme a nivell local i global.  Els temes tractats van fomentar la participació dels assistents i es van fer aportacions de gran vàlua per a poder avançar junts en el control del tabaquisme als hospitals de la Xarxa.

Aquest any, la Carmen Cabezas i l'Esteve Fernández van lliurar els diplomes acreditatius de 2017 i les plaques d’adhesió dels nous membres adherits a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum. En l’edició de 2017 s’han acreditat 82 centres hospitalaris catalans: 21 són membre, 20 bronze, 13 argent, 6 argent amb menció or i 8 or. I, els dos centres que recentment s’han adherit són: Hospital Sant Andreu i Hospital Mare de Déu de la Mercè.

La cloenda de l'acte la va realitzar l’Àngel Vidal, director del Institut Català d’Oncologia.

Les properes Acreditacions tindran lloc durant el primer trimestre del 2021 a on s'acreditaran els projectes desplegats als hospitals de la Xarxa durant el període 2018-2020.

Els hospitals rebran properament les recomanacions que s'emeten des de la Xarxa per anar millorant en el control del tabac en cadascun dels centres.

Moltes gràcies a tots i fins la propera!

Programa de la trobada.

Nota de premsa.

Expedient 2017

Podeu trobar aquí les fotografies de la Trobada.

Posem a disposició les presentacions que es varen realitzar aquí.Veure totes les notícies