El CSI rep el premi Jordi Mauri

16/12/2018
















El passat divendres 16 de novembre, va tenir lloc l'acte d'entrega dels Premis Jordi Mauri als professionals guanyadors, en un marc icònic de la ciutat de Barcelona com és el Born Centre Cultural i Memòria; en una nit on el toc de màgia el van posar el mag Jorge Blass, premiat internacionalment, i el seu col·laborardor expert en management, Fernando Botella. 

En aquesta primera edició la participació ha estat alta, amb 28 equips diferents i més de 150 professionals implicats em aquests projecte desenvolupats al llarg del 2018 als centre del CSI. Aquests premis organitzats pel Consorci Sanitari Integral han estat creats per reconèixer i premiar el treball amb qualitat, l’aplicació de mètodes de millora del treball i la bona pràctica dels professionals de tots els centres del CSI.

Enguany van haver cinc eixos d'actuació amb 11 premiats.

En l'eix 1: Promoure una població activa i saludable es va premiar el projecte: Millora en la intervenció en deshabituació tabàquica en pacients fumadors hospitalitzats, que té com a autores: Ruth Ripoll, Àngels Ruz, Maria Victòria González i Cristina Martínez.

Enhorabona per aquest èxit!




Veure totes les notícies