XXI SSF: Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida

04/05/2020

Malgrat la COVID-19 ha canviat el nostre món, el  consum de tabac continua matant 10.000 persones cada any a Catalunya. En temps de coronavirus continua sent important organitzar la XXI Setmana Sense Fum, encara que de manera diferent i adaptant-nos a aquesta nova situació i per això us animem a celebrar-la.

El lema d'aquest any 2020 és DESCONNECTA’T DE LA CIGARRETA, ENDOLLA’T A LA VIDA

Des del Comitè Organitzador de la Setmana Sense Fum us encoratgem, agraint especialment l’esforç que suposa en aquests dies, a què des del 5 i fins el 25 de maig, feu la màxima difusió possible de l’enquesta, tant en població general com entre els vostres companys/es, de manera telemàtica, per correu, xarxes socials, WhatsApp, etc.

Amb l’enquesta volem conèixer com va evolucionant el consum de tabac i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme, com és ara la COVID19. Amb la informació recollida es realitzarà, com cada any, l’informe que es farà públic en una nota de premsa al voltant del 31 de maig (Dia Mundial sense Tabac).

A l’enquesta pot participar qualsevol persona de 15 anys o més. Hi ha preguntes especifiques per a joves (15-25 anys) i per adults (majors de 25 anys) i es triga aproximadament uns 5 minuts en contestar-la.

Podeu compartir les vostres iniciatives a les xarxes socials amb les etiquetes #ssfcat20 i #activatsensefum

Els materials d’aquest any es troben a: http://www.setmanasensefum.cat/materials.aspx
 
El Comitè organitzador de la Setmana Sense Fum us volem agrair tota la feina que esteu realitzant i desitgem que estigueu bé vosaltres i les vostres famílies. 
Veure totes les notícies