Article publicat pel comitè hospital sense fum de l'Hospital Germans Trias i Pujol

14/07/2020Els membres del comitè hospital sense fum de l'Hospital Germans Trias i Pujol han publicat l'article "El hospital como centro promotor de espacions sin humo: estrategias dirigidas al control del tabaquismo" a la Revista Espanyola de Salud Publica sobre les activitats realitzades pel comitè hospital sense fum de l'hospital.

L'article descriu les mesures dutes a terme a l'Hospital Germans Trias i Pujol destinades a aconseguir un entorn lliure de fum, així com a el desenvolupament d'activitats d'investigació, formació i abordatge clínic en relació al tabaquisme. 

El centre és membre de la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum des de 2002 i en l'article destaca que per a dur a terme tasques de prevenció i control del tabaquisme és necessària una agenda específica desenvolupada per un Comitè competent i composat per treballadors de diferents estaments i serveis. Així mateix, posen en relleu la coordinació amb altres centres de la Xarxa amb l'objectiu de compartir experiències, posant èmfasi en la implicació de la Direcció de Centre per a la implementació efectiva de les estratègies de promoció i protecció de la salut.


Enhorabona a tots els membres del comitè. Experiències compartides que fan xarxa! 
Veure totes les notícies