Novetats de la Global Network - GNTH

22/01/2024

Com ja sabeu, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, i en conseqüència tots els centres sanitaris que la conformen, som també membres de la Global Network for Tobacco Free Healthcare centers (GNTH). Des dels seus inicis, la Xarxa col·labora molt estretament en tota la seva activitat, com a centre coordinador durant uns anys i actualment formant part de la Junta, amb la Laura Antón com a vicepresidenta des del 2020. 

En la darrera reunió anual es va decidir aplicar una quota a tots els membres de la Global Network com a mesura per poder millorar les accions ofertes, com ara: la millora del web de la GNTH, facilitats per el seguiment en l’evolució en els resultats del qüestionari Self-Audit, webinars i formació online, entre d’altres. Aquesta quota s’aplica a les xarxes que en formem part i, per tant, correspondrà a la coordinació de la Xarxa assumir el seu pagament, per tant, vosaltres no heu d'assumir aquest pagament.

D’altra banda, us volem informar que la propera General Assembly tindrà lloc el 15 d’abril a Zurich, durant la qual es realitzaran les eleccions dels propers components de la Junta. Comunicar-vos que els hospitals de la Xarxa, com a membres, teniu dret a vot cada un de vosaltres.

Us anirem informant de les novetats que sorgeixin a aquest respecte.



Veure totes les notícies