La XCHsF al 19è Congrès de la SRNT

17/09/2019

La Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum va estar present al 19è Congrés de la SRNT que va tenir lloc del 12 al 14 de setembre a Oslo.

Concretament vam participar amb dues comunicacions en format pòster. Dijous es va presentar el Grup de treball de Tabac i Salut Mental, descrivint l’estratègia del grup i fent un repàs als més de 10 anys de la seva trajectòria amb les activitats i materials que es generen des d’aquest grup. Aquest treball del nostre grup ha estat reconegut per l’organització del congrés com una de les millors presentacions del congrés. Felicitats a tot el grup!

Divendres es va presentar el Programa PDT-sm, analitzant la implementació d’intervencions per deixar de fumar a pacients amb trastorns mentals durant la seva hospitalització i el seu seguiment durant l’alta hospitalària.

A més a més, també vam aprofitar per presentar dos pòsters més. Un sobre l’estudi 061 Quit Mental sobre l’acceptació d’una intervenció telefònica per pacients amb trastorns mentals, liderat des de la Unitat de Control del Tabac de l’ICO. I un altre sobre la Global Network for Tobacco free Healthcare Services i els seus estàndards de qualitat.

Podeu descarregar-vos aquests pòsters aquí:

   Grup de treball Tabac i Salut Mental

   Programa PDT-sm

   Estudi 061 QuitMental

   GNTH & Quality Standards

Veure totes les notícies